In de periode van het Corona- virus en de intelligente lockdown heb ik alle ideeën kunnen verwezenlijken die bij mij in de afgelopen jaren zijn ontstaan.
Een verandering die de restaurantervaring nog completer gaat maken.
Onderaan staat het nieuwe menu/dranken kaartje.
We koken een uitgebalanceerd diner uit 6 gerechten
en dat uit te breiden is met een kaasplateau.
We gaan werken met nieuwe (biologische) leveranciers waarbij vlees en groenten vaak rechtstreeks van de boer en/of teler komen.
Het arrangement bestaat uit
6 gerechten met 6 glazen bijpassende wijn, koffie en lekkernij.
Het arrangement kan met 6 gewone of met 6 kleinere glazen wijn gekozen worden.
De bijpassende wijnen kunnen ook los per glas geschonken worden, waarbij er wederom keuze is tussen een normaal of kleiner glas wijn.
Een verandering die de restaurantervaring nog completer gaat maken.
Onderaan staat het nieuwe menu/dranken kaartje.
We koken een uitgebalanceerd diner uit 6 gerechten
en dat uit te breiden is met een kaasplateau.
We gaan werken met nieuwe (biologische) leveranciers waarbij vlees en groenten vaak rechtstreeks van de boer en/of teler komen.
Het arrangement bestaat uit
6 gerechten met 6 glazen bijpassende wijn, koffie en lekkernij.
Het arrangement kan met 6 gewone of met 6 kleinere glazen wijn gekozen worden.
De bijpassende wijnen kunnen ook los per glas geschonken worden, waarbij er wederom keuze is tussen een normaal of kleiner glas wijn.