Op jonge leeftijd ging Dennis zijn aandacht al uit naar bakken en koken. Met een bakkerij en een café in de straat waar hij opgroeide, kon hij zich niets anders voorstellen dan hoe het daarbinnen zou zijn. Toen hij oud genoeg was om in de horeca te werken, is hij in de keuken van het plaatselijke café begonnen.
Hij heeft vervolgens de Cas Spijkers Academie in Boxmeer afgerond en deed in verschillende gerenommeerde restaurants zijn ervaring op. Hij leerde onder meer het ambacht bij de Jufferen Lunsingh in Westervelde en de discipline en verfijning bij Parkheuvel** in Rotterdam. Het vertrouwen in zijn kunnen kreeg hij bij Villa Copera van meester-kok en wereldkampioen Toine Smulders. Dennis heeft altijd de ambitie gehad om een eigen restaurant te beginnen. Na veel voorbereiding en research heeft hij in 2016 restaurant De Haan geopend, een restaurant zonder bediening en waarbij creativiteit, een ongedwongen sfeer en een goede prijs-kwaliteitverhouding centraal staan. Na ruim 1,5 jaar alles alleen gedaan te hebben, had Dennis de mogelijkheid om er een kok bij aan te nemen. Inmiddels bestaat het team van restaurant De Haan nu uit vier koks. |
Wij streven er elke dag naar om met plezier het mooie vak uit te oefenen en daarbij de best mogelijke gerechten neer te zetten.